שובר מתנה למימוש בסינטה בר
צילום: ישראל אלפסה

"מחיפה באהבה"

"רם לסרי ואלי שחרית הבעלים של קבוצת 'סינטה בר' הם מסעדנים שלא מתלוננים על המצב אלא מעצבים אותו. עם ביסטרו מצליח, שני סניפי אקספרס וגסטרו פאב שזוכים לאהבת הקהל החיפאי הם מתעתדים להפיץ את הבשורה הקולינרית שלהם הלאה..."

30.12.2015

רינה פטילון | מגזין rest
לצפייה בכתבה

"המסעדות הטובות ביותר בצפון הארץ - TOP 10"

"למרות שמו, הסינטה בר, הוא הביסטרו – מסעדה המוצלח בחיפה. קברניטי המקום נטלו את הרוח הקולינארית התל אביבית שכה חסרה בחיפה, הגדילו מעט את התוספות והרי לכם נוסחה חיפאית מנצחת..."

02.10.2015

אוכלים שותים | Time Out - ישראל
לצפייה בכתבה

"מי עומד מאחורי המסעדות המרוויחות ביותר בארץ?"

"מי מבשל לכם את ארוחת הערב אתם כבר יודעים. אבל מי גורף את הכסף? מאחורי כמעט כל מסעדה חזקה בישראל, מכתית עד טוני וספה, עומדת אחת מעשר קבוצות ששולטות בשוק. תכירו את קליקות האוכל החזקות בישראל.
קבוצת סינטה בר: קבוצת מסעדנות חיפאית בראשות רם לסרי וטלי ואלי שחרית. הקבוצה מונה כיום את המסעדות סינטה בר, סינטה בר אקספרס, וששון – בר קולינרי חיפאי. ״

05.09.2014

ריטה גולדשטיין | מגזין mako
לצפייה בכתבה

"מדוכן המבורגרים צנוע לרשת מסעדות איכות"

ביסטרו סינטה בר, מוסד חיפאי ידוע, התחיל ממסעדה קטנה לפני 12 שנה כיום יש לבעלי העסק מלבד הביסטרו גם בר ומסעדת מזון מהיר והם מתכננים עוד סניפים...

29.08.2014

נעה שפיגל - ״מצב העיר״ כלבו חיפה
לצפייה בכתבה

"שבוע ביפים בסינטה בר"

הסינטה בר בחיפה מקיים שבוע ביפים, במסגרתו יוצעו לסועדים מנות ראשונות ועיקריות על בסיס המבורגר. לעיקריות יוגשו בין היתר: ביפבורגר כפול - שתי קציצות ביפ במשקל של 180 גרם וביניהן חזה אווז צלוי וגבינת פרובלונה ועוד...

23.02.2014

דנה משולם - עכבר העיר
לצפייה בכתבה

"סינטה בר: ווליו פור מאני חיפאי"

אבי אפרתי מצפין לסינטה בר בחיפושיו אחר סטייק משובח ומגלה כיצד פיענחה מסעדת הבשרים הסבירה את סוד ההצלחה והפכה לפנינה של ממש בקרב החיפאים

07.11.2013

אבי אפרתי - וואלה אוכל
לצפייה בכתבה

"יום שני עם בשר"

דיל הצהריים החדש בסינטה בר החיפאית הוא גם משתלם וגם משובח - בתנאי שנצמדים למנות הבשר ומוותרים על הפסטות

04.11.2013

גלי וולוצקי - מערכת כלכליסט
לצפייה בכתבה

"קבוצת רכישה: המסעדות ששולטות בבאר שבע וחיפה"

איך גורמים ללקוחות לחזור לאותה מסעדה שוב ושוב? הצצה לפועלן של קבוצות המסעדנות המצליחות שפיענחו את הצופן הגנטי של סועדי חיפה, באר שבע וירושלים

20.10.2013

ריטה גולדשטיין - וואלה אוכל
לצפייה בכתבה

"חם מהתנור: תפריטי חורף ומנות חדשות"

סינטה בר משיקה תפריט צהריים חדש, שנבנה על ידי שף קבוצת הסינטה בר, רם לסרי. הסועד יוכל לבחור בעצמו אם להזמין מנה ראשונה או רק עיקרית (הכוללת במחיר גם שתייה קלה או יין מבעבע), להזמין מספר מנות ראשונות כארוחה שלמה, או כל בחירה ושילוב אחר.

13.10.2013

ורד לוי - MYnet
לצפייה בכתבה

"פותחים שבוע - תפריט צהריים חדש בסינטה בר, חיפה"

עסקיות מוזלות במסגרתן כל סועד יוכל להרכיב לעצמו את הארוחה (הכוללת גם שתיה קלה/יין) מבלי להיצמד לפורמט של ראשונה+עיקרית בהכרח. בין המנות: טורטליני גבינות על קרם שרי ובזיליקום (24 שקלים), קנלוני לחי עגל על ציר בקר ומוצרלה (27 שקלים), עיקריות של עוף מבושל עם שאלוט, רוטב סויה דבש, קרם דלעת וחלב קוקוס (52 שקלים), ריזוטו פטריות פורצ'יני ושמפניון ומחית כמהין ופרמזן (54 שקלים) ועוד.

29.09.2013

ריטה גולדשטיין - וואלה אוכל
לצפייה בכתבה

"לא על הסינטה לבדה"

בדרך כלל מקומות שקוראים להם על שם סטייקים לא עושים את זה לניב גלבוע, אבל האם מסעדת סינטה בר החיפאית תצליח לכבוש את ליבו של ניב עם נתח קצבים? צפו בביקורת

20.08.2013

ניב גלבוע - אוכל ורק אוכל | נענע 10
לצפייה בכתבה

"תרבחו ותשמחו"

מאחורי בר האוכל החיפאי החדש ששון, שבהקמתו הושקעו 3 מיליון שקל, עומדים היזמים של מסעדת סינטה בר המיתולוגית. ל"כלכליסט" הם מסבירים איך הצליחו לפצח את קהל הבליינים החיפאי החשדן

02.06.2013

גלי וולוצקי - מערכת כלכליסט
לצפייה בכתבה

"סודות הרביולי"

איך מכינים רביולי, איך עובדים נכון עם הבצק ואיך ניתן לשדרג אותו בקלות? לפניכם טיפים להכנת רביולי וגם כמה מתכונים מאת השף לסרי רם - סינטה בר, חיפה

06.05.2013

דרך האוכל
לצפייה בכתבה

"קוקטיילים חדשים לחורף"

Winter Fruit Islands. הקוקטייל החדש, המוגש בבר של מסעדת סינטה בר החיפאית, משלב וודקה אבסולט בטעם וניל מחמם, עשבי תיבול, כמו נענע למשל, ופירות חורף. הקוקטייל מוגש על מצע ג'לי שנראה כמו קרחון, עם פרוסות של תותי שדה וקיווי טריים

04.12.2012

גלי וולוצקי - מערכת כלכליסט
לצפייה בכתבה

"10 מסעדות הבשר הטובות בישראל"

יותר משהיא מסעדת סטייקים קלאסית ועל אף השם, סינטה בר הוא בעצם ביסטרו חיפאי. עם זאת, מנות הבשר המעולות והנדיבות שמוגשות כאן מכניסות אותה מבלי למצמץ יותר מדי לרשימה.

15.03.2012

רועי ירושלמי - מערכת YNET
לצפייה בכתבה

"10 המנות הנצחיות"

המבורגר מבשר בקר טרי עם לחמנייה וירקות. המסעדה החיפאית נפתחה לפני שמונה שנים כהמבורגרייה, ומנת ההמבורגר היתה, למעשה, המנה הראשונה (וכמעט היחידה) בתפריט המקורי. כיום התפריט הורחב, אך ההמבורגר ממשיך לככב כמנה הכי מבוקשת.

13.11.2011

גלי וולוצקי - מערכת כלכליסט
לצפייה בכתבה

"עב בשר: מסעדת סינטה בר"

במסעדה הכי לוהטת בחיפה תיהנו מסטייק שמן והמבורגר מושלם ותגלו מחדש את חדוות הצ'יפס

28.10.2011

אלון הדר - מעריב NRG
לצפייה בכתבה

"הפתעת השנה - סינטה בר"

הביסטרו האורבני הטוב בישראל נמצא בחיפה. לא, ברצינות.

27.09.2011

שגיא כהן - הארץ
לצפייה בכתבה

"מקצרין ועד אילת: הסטייקים הכי טובים בארץ"

כל דיבור על מקומות אוכל מחוץ לתל אביב מתחיל ב"יחסית ל... זה מקום ממש מעולה". הסינטה בר החיפאי לא צריך הנחות – מדובר במקום מעולה בכל קנה מידה. השירות קשוב ומקצועי, העיצוב נעים ומזמין, והאוכל... טוב, כאן כבר אין ממש מילים רק קרקורי עונג.

11.03.2011

יונית נפתלי - אוכל טוב / מאקו
לצפייה בכתבה

"קונפליקט מענג: ביקור בסינטה בר בחיפה"

מסעדת "סינטה-בר" החיפאית היא הביסטרו האורבני הטוב ביותר בישראל. זו מסעדה מקצועית, מהוקצעת, שבנוסף לתואר הביסטרו האורבני הטוב בארץ מחזיקה לפחות בשני תארים נוספים. ראשית, זו המסעדה הטובה ביותר בהיסטוריה המודרנית של חיפה.

11.02.2011

שגיא כהן - הארץ
לצפייה בכתבה

"פותחים שולחן בחיפה: 10 מסעדות מומלצות"

נתחיל מזה שאם לא הזמנתם פה מקום, במיוחד בסופי שבוע, אין לכם סיכוי לנעוץ שיניים בסטייקים ובהמבורגרים של סינטה בר. כבר חמש שנים זוכה המקום לפופולריות עצומה בקרב בלייני העיר, והוא משמש מקדש לכל חובבי הבשר. השירות בו יעיל ומתוקתק, הקוקטיילים מתוחכמים, העיצוב עדכני והקומבינציה הכללית עושה רושם מלוטש ומקצועני.

17.08.2010

שרית סרדס-טרוטינו - מערכת YNET
לצפייה בכתבה

"יומני כרמל"

בסינטה בר יודעים לעבוד. התפריט היצירתי לא גולש לשדה המוקשים של הבלה־בלה, ועיצוב המנות מעורר חשד שבנוסף לשף מחזיקים כאן ארכיטקט־אומן במשרה מלאה. עד עכשיו לא ברור לי אם האחרונות המושחתות שבחרנו, טרטלט תפוחים עם כדור גלידה ומילפוי עם שכבות מסקרפונה (לא בתפריטי העסקיות), היו מענגות יותר או מרהיבות יותר.

06.04.2010

יעקב מאור - מערכת YNET
לצפייה בכתבה

"רוצים לאכול טוב בחיפה?"

רוצו לסינטה בר. המסעדה החיפאית שינתה מיקום, גדלה במידותיה ועדיין מצליחה להיות עמוסה. העיקר - האוכל היה ונשאר מצוין, גם אם תוותרו על ההמבורגר

18.05.2007

דוד רוזנברג - עכבר העיר
לצפייה בכתבה

"סינטה בר בחיפה - בקר איכות"

נימוסים והליכות: הבחורה שענתה סיפקה לי מידע מלא וקורקטיות נעימה. מה יש ומה אין, מה כדאי, למה ואיך. גיליתי שאמנם תפריט הטייק אוויי מעט מצומצם, אבל מתמקד בדברים העיקריים שבהם אפשר ורצוי לנעוץ שיניים בחדווה.

28.05.2006

עירא שפר - עכבר העיר
לצפייה בכתבה